Γιατί Avis

Αυτοκίνητο... σαν καινούργιο!

O δρόμος για το νέο σας αυτοκίνητο, περνάει από τη Avis.

Aν αναζητάτε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση, με ασυναγώνιστους προνομιακούς όρους και σε ανταγωνιστική τιμή, τότε σας περιμένουμε στην Avis.

  • Πραγματικά Χιλιόμετρα
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Εγγύηση ποιότητας με πλήρες ιστορικό λειτουργίας του αυτοκινήτου
  • Ποικιλία μοντέλων οχημάτων για κάθε ανάγκη
  • Άριστη κατάσταση αυτοκινήτων - όλα τα μοντέλα προέρχονται από μακροχρόνια μίσθωση – Leasing

 

Γιατί να επιλέξετε την Avis για το νέο σας αυτοκίνητο;

Πραγματικά Χιλιόμετρα:

Δε χρειάζεται να έχετε καμία αμφιβολία για το αυτοκίνητο που αγοράζετε, καθώς τα αυτοκίνητά μας γράφουν… πραγματικά χιλιόμετρα.

Πλήρες Ιστορικό - Τεχνικοί Έλεγχοι:

Θέλετε να μάθετε για το παρελθόν του αυτοκινήτου που θα αγοράσετε;  Θα σας παρέχουμε πλήρες ιστορικό του οχήματος, καθώς και εγγυημένο μηχανικό έλεγχο. Κατανοούμε ότι χρειάζεστε περισσότερες εγγυήσεις για το αυτοκίνητό που θα αγοράσετε. Μπορείτε με τον δικό σας τεχνικό να ελέγξετε κάθε σημείο του οχήματος, πριν προχωρήσετε σε αγορά.

6μηνη Εγγύηση καλής λειτουργίας:

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερες εγγυήσεις; Για κάθε αυτοκίνητό μας σας παρέχουμε 6μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας  όλων των μηχανικών μερών.

1 Οδηγός πριν από εσάς

Τα αυτοκίνητα προς πώληση χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητά τους καθώς προέρχονται από μακροχρόνια μίσθωση-Leasing, δηλαδή είχαν μόνο ένα οδηγό.

Διαθέσιμοι τρόποι αποπληρωμής

Υπάρχουν τρείς τρόπου αποπληρωμής του αυτοκινήτου.

Εκτός από τη δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά, σας προσφέρουμε εναλλακτικά την επιλογή της χρηματοδότησης μέσω Τραπέζης και της εναλλακτικής πληρωμής μέσω του Avis Plan.

Πρόγραμμα Avis Plan

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση απόκτησης αυτοκινήτου, την οποία σας παρέχει η εταιρεία μας. Η αποπληρωμή πραγματοποιείται σε μηνιαίες δόσεις, με μέγιστο αριθμό δόσεων τις 60. Το μηνιαίο πόσο περιλαμβάνει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (εξαιρούνται οι ίδιες ζημιές), καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος.

Υπηρεσία Test drive

Για να μην έχετε καμία αμφιβολία για το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε, μπορείτε να κλείσετε άμεσα online ένα ραντεβού για Test Drive του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης σε μηχανικό της επιλογής σου, προκειμένου να ελεγχθεί τεχνικά το όχημα.

Υπηρεσία κράτησης αυτοκινήτου

Μπορείτε να δεσμεύσετε απλά και γρήγορα το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, online. Η δέσμευση διαρκεί 7 ημέρες και το κόστος αφαιρείται από την αξία αγοράς του οχήματος, στην περίπτωση της αγοράς. Σε περίπτωση μη αγοράς, με το πέρας των 7 ημερών το αυτοκίνητο θα αποδεσμευτεί.

Υπηρεσία Money Back Guarantee 

Εντός 14 ημερών από την ημέρα της ηλεκτρονικής αγοράς, έχετε τη δυνατότητα να μας επιστρέψετε το αυτοκίνητο. Εφόσον επιβεβαιώσουμε την ακεραιότητα της κατάστασης του και ότι δεν έχουν διανυθεί πάνω από 200 χλμ., προχωράμε σε επιστροφή χρημάτων.

Υπηρεσία Car Trade in

Η Avis μέσω της υπηρεσίας Car Trade In, μπορεί να σας δώσει online μια ενδεικτική εκτίμηση για την αξία του οχήματος σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας.

 

Και όταν αποφασίσετε να αγοράσετε το αυτοκίνητό σας από την Avis, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα άλλο, καθώς γνωρίζουμε το συγκεκριμένο μοντέλο καλύτερα από τον καθένα.

 

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;