Συχνές Ερωτήσεις

Στην Avis, πραγματοποιούμε αυστηρούς τεχνικούς ελέγχους σε όλα τα οχήματα του στόλου μας, ενώ διαθέτουμε πλήρες ιστορικό συντήρησης για κάθε ένα από αυτά. Εάν το επιθυμείς, μπορείς επιπρόσθετα να πραγματοποιήσεις οποιονδήποτε έλεγχο με δικό σου τεχνικό σύμβουλο, ώστε να επιβεβαιωθεί η άριστη κατάσταση του οχήματος που σε ενδιαφέρει.
Εκτός από τη δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά, σας προσφέρουμε την επιλογή της χρηματοδότησης μέσω Τραπέζης, καθώς επίσης και τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος Avis Plan.
Βεβαίως! Μπορείς να κλείσεις άμεσα online ένα ραντεβού για Test Drive του αυτοκινήτου που σε ενδιαφέρει στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης σε μηχανικό της επιλογής σου, προκειμένου να ελεγχθεί τεχνικά το όχημα. Σε περίπτωση που επιθυμείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου, μπορείς να μεταβείς στην ενότητα "Test drive" και να επιλέξεις την ακύρωση του ραντεβού.
Μπορείτε να επιλέξετε μια εκ των δύο συνεργαζόμενων τραπεζών και μέσω της Avis να καταχωρήσετε ένα αίτημα χρηματοδότησης, για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει. Η αποπληρωμή πραγματοποιείται σε μηνιαίες δόσεις, με μέγιστο αριθμό δόσεων τις 72.
Όλα τα αυτοκίνητά μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών, η οποία αφορά όλα τα μηχανικά μέρη.
Μπορείς να παραλάβεις το αυτοκίνητό σου από τις εγκαταστάσεις μας, σε 2-3 ημέρες από την στιγμή της εξόφλησης του, όσο διαρκεί δηλαδή η διαδικασία μεταβίβασής.
Από την πρώτη στιγμή έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, ενώ καθαρίζουμε σχολαστικά όλα τα οχήματά μας με βάση τα πρωτόκολλα καθαρισμού, ώστε να απολαύσεις ένα αυτοκίνητο σαν καινούργιο. H Avis αποτελεί την πρώτη Εταιρεία Μίσθωσης Αυτοκινήτων στην Ελλάδα που έλαβε το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης 'CoVid-Shield' από την TÜV AUSTRIA. Η πιστοποίηση 'CoVid-Shield' τεκμηριώνει πως αποδεικνύουμε έμπρακτα την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών μηχανισμών, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού.
Τα αυτοκίνητά μας προέρχονται κυρίως από την υπηρεσία Αvis Leasing. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είχε έναν μόνο οδηγό πριν από εσένα! Σε όλα τα αυτοκίνητά μας έχει πραγματοποιηθεί αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, ενώ παράλληλα παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών, η οποία αφορά όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου.
Φυσικά! Μέσω της υπηρεσίας Ανταλλαγής, επιλέγεις το μεταχειρισμένο όχημα που επιθυμείς από την ιστοσελίδα μας και η Avis αγοράζει το παλιό σου αυτοκίνητο. Επίσης, εάν επισκεφθείς την ενότητα Car Trade in, μπορείς να λάβεις άμεσα online μια ενδεικτική αξία αγοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείς να λάβεις επίσημη προσφορά, μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας.
Φυσικά! Μπορείς να δεσμεύσεις απλά και γρήγορα το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, μέσω της ιστοσελίδας μας. Η δέσμευση διαρκεί 7 ημέρες και το κόστος αφαιρείται από την αξία αγοράς του οχήματος, στην περίπτωση της αγοράς. Σε περίπτωση μη αγοράς, με το πέρας των 7 ημερών το αυτοκίνητο θα αποδεσμευτεί.
Βεβαίως, μπορείς να προχωρήσεις σε διαδικτυακή αγορά κάνοντας κλικ στο κουμπί «Online αγορά» που βρίσκεται στην σελίδα με τις πληροφορίες του οχήματος και να ακολουθήσεις τα βήματα.
Μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα διαθέσιμα πακέτα διαφέρουν, ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξεις κατά την αγορά του αυτοκινήτου.
Ειδικά για τις διαδικτυακές αγορές, έχεις τη δυνατότητα να μας επιστρέψεις το αυτοκίνητο εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς. Εφόσον επιβεβαιώσουμε την ακεραιότητα της κατάστασης του και ότι δεν έχουν διανυθεί πάνω από 200 χιλιόμετρα, προχωράμε σε επιστροφή χρημάτων.
Πρόκειται για μια εναλλακτική μέθοδο πληρωμής, την οποία σας παρέχει η εταιρεία μας. Το ευέλικτο πρόγραμμα Avis Plan σας δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής σε μηνιαίες δόσεις. Η μηνιαία δόση περιλαμβάνει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (εξαιρούνται οι ίδιες ζημιές), καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο, θα χρειαστεί να καταβάλετε ως προκαταβολή, το 25% της αξίας του αυτοκινήτου.